Orosz energiagyógyászat, kezelésről

Mint minden e világon, az emberi test is energiákból áll össze.

A test a tudati energia kivetülése. A tudatra pedig hatnak a gondolataink, érzelmeink, megélt traumáink, melyeket magunk elöl „lélekbörtönökbe” zárunk, és így betegítik meg a testet.

Hogy miért zárjuk el? Mert fájdalmas lenne szembenézni vele.

És így a tudatalattiba lenyomva kezd munkálkodni az energia. Tehát a betegségek, elváltozások oka a gondolatainkban keresendő. A gondolat ölt formát, elváltozást.

Az orosz energiagyógyászat az emberi testet körülvevő éteri burokban történik, mely egy mentális, tudati gyógyítás. Az orosz gyógyászat a tisztánlátásra és a tisztán-érzékelésre épít.

Minden betegség, vagy testi tünet arról ad visszajelzést, nem az vagy, akinek valójában lenned kellene. Azaz letértél az útról, ami a földi síkon feladatod lenne…

Olyanok vagyunk kívül (testileg), mint belül (lelkileg). A gondolat rápecsételődik az arcunkra, a lélek maszkjává válik.

Akár a generációs mintáinkban, akár a saját életünkben átélt tapasztalatok mély nyomot hagynak bennünk, átrezegnek a múltból, és meghatározzák a jelenbe reakcióinkat egy - egy eseményre, történetre. Egy - egy feldolgozatlan érzelmet élünk újra és újra függetlenül a jelenünktől. Tehát a jelenünket, és a jövőnket, a világhoz való kapcsolódásunkat meghatározzák a múlt lenyomatai, és ezeknek a megtisztításával foglalkozunk az energiagyógyászat során.

A fogantatás pillanatában a tudat még tiszta, és ez az energia információ még visszahozható a közös tudatból, a morfogenetikus mezőből. És a tudati tisztulás, rendezés hozza meg a szervezet regenerálódását.

 

A kezelés menete:

Történhet személyesen vagy távkezeléssel

Energiakezelés személyesen, ásványokkal kiegészítve.

A kezelés végén átbeszéljük, ami történt, mely csakránál, szervnél volt energiahiány, milyen tudatalatti programokon, hitrendszereken, családi mintákon érdemes tovább dolgoznunk, és esetenként házi feladatot is adok az energiák leföldeléséhez.  8000FT, és egy órát vesz igénybe.

 

Az energetikai távkezelés 3 egymást követő napon 20-25 percet vesz igénybe.

Az állapotfelmérés fénykép alapján történik. A fénykép ad egy információt, rezgést, hatást Rólad, aki a kezelést kéri.

Olyan időpontot válassz, kérlek, ahol nyugalomban, csendben, befelé figyelve tudsz maradni a kezelés alatt, relaxált állapotban fogadni az energiát.

Figyelve a testérzeteidre, gondolataidra, hangulatváltozásodra, átsuhanó képekre… aktív, tudatos befelé figyelés szükséges, mivel minden, amit érzékelsz, számít.

A végén egy összefoglaló e-mailt fogsz kapni, arról, ami történt.

Ára 15.000Ft, a 3 alkalom összesen / 3*25 perc

 

 

 

Miből áll a kezelés?

Egyéni állapot szerint, amire épp szükség van a felsoroltakból:

- Csakrák állapotának felmérése, csakratisztítás, csakrákban elrejtett érzelmek oldása

- Elme, tudat, elfojtott érzelmek, generációs minták átvételének oldása

- Morfogenetikus lenyomatok oldása

- Hitrendszerek oldása

- Auratisztítás

- Lélek – Elme kapcsolat felvétel, és összehangolás, mivel sokan nem kapcsolódnak a lélek vágyához

- Földelés megerősítése

- Személyiségzavarok oldása

- Szervek állapota és energetizálása

- Betegségtudat oldása

 

Hogy hány alkalommal van szükség kezelésre, az mindig egyéni. Attól függ mennyire erősek a tudatalatti programok, illetve hogyan tartja a tudat és ez által a test a kapott energiát.

Amennyiben szükséges, családállítással illetve egyéni coaching beszélgetéssel megerősíthető a tudati feldolgozás, de ezt úgy is fogom javasolni, ha szükségét érzem.

Felhasznált irodalom: Vörös Mária, Az orosz energiagyógyászat nagykönyve

Az Orosz energiagyógyászatot Vörös Mária Nyemirovszkajatól tanultam. A tudás, amit kaptam Máriától, mély megértést, másképp látást hozott saját életembe, és a gyógyításba is.

A nála tanultaknak köszönhetem intuícióm erősödését, a 3. szemem tudatos megnyitását. Örök hála érte Máriának, hogy a bennünk lévő képesség előhívására megmutatta az utat.

 

Tudományos magyarázat:

Német fizikus (Heim) az egyesített kvantummező elmélet kidolgozója, aki fizikai és matematikai magyarázatokkal tette érthetővé az emberi szervezetben és az élő sejtekben lezajló biológiai történéseket. Az egyesített kvantummező elmélet Heisenberg és Einstein (a relativitáselmélet) nevéhez fűződik. "Nincs kóros tünet mérhető patológiás rezgések nélkül."
A test kóros rezgései megbontják az egyensúlyt, majd hosszabb távon betegség alakulhat ki. Különböző csontjaink, szerveink, sejtjeink szintén saját rezgéssel bírnak.

Az anyagot felaprózva eljutottunk az atomig, majd később felfedeztük az atommagot és az elektronokat. Majd az atommagot tovább bontottuk protonokra és neutronokra. Végül eljutott a tudomány oda, hogy az anyag nem anyagi részecskéből áll. Az anyag rezgés, azaz hullámtermészettel bír, állóhullám.

Mi az a reflex, ami az agyunkban elültetett impulzus, ami végigfut az idegrendszerünkben és megmozdítja az izmokat, a cselekvés hús-vér megfelelőjét?

Akár csak egy szobában is a minket körülvevő anyagnak érzett valóság valójában végtelen sok állóhullám, az ember is állóhullámok összessége. Csak azt tudjuk érzékelni, ami velünk hasonló. Így érezzük anyagnak a testünkhöz hasonló minket körülvevő rezgéshalmazokat is. Nem tudunk átmenni a falon, mert hasonló rezgésekből állunk. Ugyanakkor a rádió,tv, telefon jelei megteszik ezt.

A gravitáció a rezonancia jelensége. A minket körülvevő világ rezgés, melyeket érzékszerveinken keresztül fogunk fel, illetve rezonanciába lépünk a külső jelekkel. Szaglás, ízlelés, hallás, látás, mind rezgések érzékelése. A világmindenség 100%ban rezgés. A ránk jellemző és bennünket körülvevő rezgések összességét tekinthetjük egy nagy Egységnek, életünk mintázatának...

 

Várlak szeretettel:

Sümegvári Bernadett

Természetgyógyász - Fülakupunktúrás addiktológus - Hormonegyensúly tanácsadó – Biorezonancia terapeuta

+36703113235
www.termeszetesegeszseg.hu

KÖZÉRZETJAVÍTÓ TEVÉKENYSÉG! A tanácsadás nem helyettesíti az orvosi vizsgálatot!