Lélekoldás - Érzelmi blokkjaink elengedése – Tudatalatti blokkoldás

Életünk során sokféle behatás, fájdalom, trauma érhet bennünket, melyek feldolgozása olykor túl fájdalmas. Ezért inkább nem nézünk szembe a fájdalommal, hanem tudatunk védekező mechanizmusa lenyomja ezt a tudatalattiba. Menekülünk a fájdalom elől, s pont így hat ránk leginkább. Amit nem dolgozunk fel, az lesz tevékeny a tudatalattiba. S minél inkább kezeletlenül hagyjuk, annál jobban hat ránk. Azt a tapasztalatot vonzzuk magunkhoz, amitől félünk.

Tehát amit igaznak hiszünk, az tud megvalósulni, a tudatalatti hitrendszerünk hozza létre a tapasztalatot.

Konfliktus jöhet létre bennünk, a tudatos (vágy) és a tudatalatti (által behívott valós tapasztalat) között. Általában nem látjuk a bennünk lévő konfliktust, így nem is tudunk tenni ellene. Amíg nem látjuk, nem tudunk felelősséget vállalni magunkért, és áldozati szerepbe bújva a környezetünkben keressük a hiba okát.

Például, ha nőként tudatosan nagyon szeretnék egy párkapcsolatot, de a tudatalatti hitrendszerem az, hogy nincs „normális” férfi vagy épp félek a férfiakkal kapcsolódni, hiszen Anyám is így járt, őt is elhagyta/ megcsalta Apu… akkor sajnos ez utóbbi tapasztalatot fogom megélni újra és újra, amíg ezt fel nem oldom .

Addig szaporodnak a kudarcok, amíg szembe nem nézünk a tudatalattiba lenyomott hitrendszerrel. Így kér egyre hangosabban, hogy foglalkozzunk vele. Akár a sok negatív tapasztalat alapján manifesztálhatunk magunknak egyre erősebben jelző tüneteket, betegséget. Az előző példánál maradva valami nőiséget érintő betegséget. (nőgyógyászati betegség)

Rezonancia törvénye alapján a hasonló rezgések kölcsönhatásba lépnek egymással. Azzal tudunk kölcsönhatásba kerülni, amit már belül élünk. Ahol a rezgésünk, azt vonzzuk magunkhoz.

Mit csinálunk a terápia során?

A bennünk lévő félelem, harag, szégyen, bizalomhiány… egyéb alacsony rezgésű negatív érzelmek tudati szűkülést hoznak létre, ami alatt azt éljük meg, hogy nincs választásunk. Kezelés során, ezt oldjuk, kibontjuk a megrekedt negatív energiát.

A kezelést egy általam vezetett meditációval kezdjük. Lelassulnak az agyi frekvenciák, a tudati szűkülés feloldódik. Az így elért relaxált tudatállapotban hozzáférünk a tudatalatti hitrendszerekhez, melyek oldásával, s az általam vezetett kérdésekkel megtalálod a saját megoldásaidat.

Milyen esetekben fordulj hozzám?

Néhány példa, amiben tudlak segíteni az úton:

Ha úgy érzed újra és újra ugyanaz történik, az életedben, már megint…..

Ha keresed a betegséged, tüneteid lelki okát, hátterét, és szeretnéd megtalálni a gyógyuláshoz vezető utat

Ha magányos vagy, és nincs párkapcsolatod

Ha párkapcsolati problémákkal küzdesz

Ha félsz a betegségektől

Ha úgy érzed nem a saját életed éled, hanem az örökölt sorsot, a családi mintát viszed tovább

Ha a nőiséged megélésén szeretnél dolgozni

Ha nem jön a baba

Ha úgy érzed elakadtál az életed bármely területén, és szeretnéd megtalálni a saját megoldásod, a kivezető utat

Mire van szükség Tőled?

Elsősorban elhatározásra, vágyra a változáshoz, és kitartásra

A közös munka általában nem egy alkalom, hanem egy folyamat. Hogy miért? Mert a tudat nem szereti a hirtelen változást, és a régi rendszer megpróbál visszarántani. Ahhoz szoktam hasonlítani, ahogy a gyermek tanul járni. Első lépéseivel nem a futóversenyre készül… sőt, néhányszor elesik, mielőtt valóban el tud indulni. Egy új hitrendszer beépülése is pont ilyen. J A változás egy folyamat, s azzal tudjuk segíteni, ha végig visszük a folyamatot, míg megszilárdul.

Személytől és problémától függően heti / 2 heti vagy 3 hetente 1 alkalmat javasolnék, mely kb. 2 órát vesz igénybe.

A terápia történhet az online térben, vagy személyesen is.

Személyesen 18.000Ft / alkalom

Online 15.000Ft / alkalom

Tanulmányaim, melyeket használok a kezelés során:

Kineziológia

Családállítás

Hipnózis akadémia

Orosz energiagyógyászat