Biorezonancia vizsgálat, állapotfelmérés

Hogyan működik a biorezonancia és miben tud segíteni nekünk? 

A kvantummező elmélet Einstein nevéhez fűződik. " Einstein szerint: Nincs kóros tünet mérhető patológiás rezgések nélkül." 60 éve, először Nakatani, japán neurológus készített egy olyan műszert, mely az akupunktúrás pontok elektromos tulajdonsága alapján visszaigazolható mérési eredményeket adott. Szent-Györgyi Albert a problémák megoldását szintén a kvantumbiológiában látta. Ötleteit és megfigyeléseit fizikus kortársai munkásságára alapozta, akik az energia és az anyag kapcsolatát vizsgálták. 1941. március 21-én világhírűvé vált előadásában beszélt először az élő organizmusok funkcionális elektromágneses tulajdonságairól.
___________________________________________________________________________________________
Nemcsak az idegsejtjeink és a szív összehúzódása jön létre elektromos inger, elektromos energia hatására. Az egész testünk, az összes szervünk, sejtjeink mikro impulzusok segítségével kommunikálnak. Szervezetünkben egyszerre több ezer folyamat zajlik az alacsony frekvenciájú mágneses mező hatására, tehát a sejtjeink közötti kommunikációt az elektromágneses tér szabályozza, irányítja. Egy molekulán belül az elektronok rezgése egyedi. pl. fehérjék rájuk jellemző rezgéseket bocsájtanak ki. Különböző csontjaink, szerveink, sejtjeink szintén saját rezgéssel bírnak. Így a betegségek, elváltozások elektromágneses rezgések zavaraiként ismerhetőek fel a biorezonancia vizsgálat során.
Biorezonancia vizsgálattal képesek vagyunk a várható problémák legkorábbi észlelésére, ezáltal még a betegségek kialakulása előtt tudunk tenni ellenük. A betegségek kialakulása sokkal előbb kezdődik, mint ahogy a panaszok megjelennek.
A tradicionális hagyományos kínai orvoslás szerint is a betegség mindig akkor van, amikor az energia nem áramlik folyamatosan. Tehát a betegség mindig rezgés hiány, vagy többlet, kibillent állapot, melyet a biorezonancia segítségével helyre tudunk állítani, és a rezgések harmonizálásával be tudjuk indítani a szervezet öngyógyító folyamatait.

Hogyan zajlik a biorezonancia vizsgálat,  állapotfelmérés?

 • Az állapotfelmérés teljesen mellékhatás és fájdalommentes. A Páciens egy kényelmes székben relaxál, miközben a homlokra, végtagok akupunktúrás pontjaira helyezett elektródák segítségével a mérés eredményeit a készülék a számítógépre vetíti, melyet utána kielemzünk. Ahol energetikailag eltérést talál, ott előbb utóbb, megjelenhet fizikai szinten is a probléma.
 • Mit tudhatunk meg az állapotfelmérés eredményéből?
 • Megmutatja a bennünket ért stressz és rizikó faktorokat, ételintoleranciákat, allergiákat, melyek megismerésével elkerülhetjük betegségek kialakulását, illetve könnyebben tehetünk gyógyulásunkért.
 • A szervezetünkben található vírusok, gombák, baktériumok, ásványi anyagok, aminosavak, vitaminok, környezeti mérgek, nehézfémek, tartósítószerek, allergének, hormonok, enzimek szintje, illetve hogy miből van hiánya a szervezetnek,  egyértelműen kimutatható. 
 • E mellett a Scio Quantum Biofeadback biorezonanciás készülék megmutatja testünk energetikai állapotát (aura, csakrák). Ma már egyre többen tudjuk, hogy lelkiállapotunk hatással van egészségünkre és érezzük, hogy a testi – lelki egészséget nem lehet külön kezelni. Mindenkinek vannak mindig megoldatlan problémái, a kérdés csak az, mi hogy állunk a problémához, és mennyi időt töltünk negatív lelki állapotban, mikor kezdjünk el tenni a megoldásáért.
 • A vizsgálat végén személyre szóló táplálkozási tanácsokat és helyreállítási javaslatot adok vendégeimnek, figyelembe véve az állapotfelmérés eredményét, az esetleges étel intoleranciákat és a szervezet állapotát.
 • Lehetőség van a készülékkel a páciens részére természetes eredetű táplálék és vitamin kiegészítők betesztelésére, mely alapján megtudhatjuk mely kiegészítő hány %-ban szívódik fel, azaz melyik fogja a gyógyulásunkat szolgálni.
 • Ezért állapotfelmérésre feltétlen hozza magával amennyiben szed bármilyen vitamin készítményt, mert lehetőség van a hozott termékek bemérésére is.

 • BEJELENTKEZÉS, IDŐPONTEGYEZTETÉSÉRT KATTINTS IDE

  Vagy olvass tovább a linkre kattintva az alábbi témákban:

Ha szeretnél a továbbiakban is értesülni cikkeimről, nyomj egy like-ot az oldalra.


Kérdés esetén szívesen válaszolok, a kapcsolat menüpont alatt várom a kérdéseket.
Addig is mosolyban, egészségesben gazdag szép napokat kívánok Mindenkinek!