Magamról

 Sümegvári Bernadett természetgyógyász, és ezúton szeretnék bemutatkozni Neked.  

Érzékeny gyermekként már fiatal éveimben érdeklődtem a  test és lélek összefüggései, a spiritualitás, és az egészséges táplálkozás után. Majd pályaválasztáskor elnyomva magamban ezt a belső hangot, egy jóval materiálisabb pályára tévedtem, és egy igen sikeres üzleti vállalkozás vezetője lettem. Persze mindeközben érdeklődésem nem változott. Az üzleti élettel járó magas stressz szint miatt saját egészségem érdekében folyamatosan a Kinezilogóia, Shiatsu, Bach virágterápia, Biorezonancia kezelésekkel, testmozgással és egészséges ételek választásával tartottam magam egyensúlyban. Aztán történt valami, mely esemény újra előhívta, felerősítette életemben azt a vágyat, hogy a segítés, gyógyító pálya útjára lépjek.

Életem egyik főszereplőjénél, a legkedvesebb barátomnál rosszindulatú daganatot diagnosztizáltak. Ekkor szembesültem újra az orvostudomány határaival, és elkezdtem fejleszteni magam a természetes gyógymódok tanulásával. Sajnos az én fejlődésem, és legkedvesebb barátom tervei nem megfelelő időben, térben és módon találkoztak össze, és nem sokkal később neki el kellett hagynia e világot. Viszont elindított engem, hogy végre a saját utamra lépjek, amiért örökké hálás leszek neki.  Elengedtem  sikeres vállalkozásom, mert be mertem végre vallani magamnak hogy mi is az, ami az én utam, amelyet ha megvalósítanék, igazán boldoggá tenne. Bízom benne, hogy sok embert elkísérhetek, támogathatok majd a gyógyulása útján.
Amit én tehetek az az, hogy folyamatosan tanulok, fejlesztem magam,

azért hogy a Te testi – lelki - szellemi fejlődésed is segíteni tudjam. 

Legjobb tudásom szerint segítem a hozzám fordulókat, de nagyon sok múlik a páciensen hajlandó e tenni az egészségéért, hiszen:

„Kinek nem lehet tanácsolni, azon nem lehet segíteni.” — Benjamin Franklin

 

Eddigi tanulmányaim:

  • Egészségügyi és Természetgyógyász modulvizsga
  • Biorezonancia – Scio Quantum Biofeedback terapeuta
  • Fül akupunktúra 
  • Kineziológia (7. szint One brain)
  • Bach virágterápia
  • Hormonegyensúly tanácsadó
  • Hipnózis Akadémia
  • Orosz Energiagyógyászat

 

Várlak szeretettel:
Sümegvári Bernadett

természetgyógyász - fülakupunktúrás addiktológus - hormonegyensúly tanácsadó


Szolgáltatások: