Vélemények

Szilvi
Last edited on 2019. 09. 30. 13:37 by Guest
Nőgyógyászati problèma (IR+PCO) miatt kerestem fel Bernadettet. Tünetem az volt ,hogy èvek óta szinte 3hètig tartott a menstruációm. Rengeteg orvos+termeszet gyógyásznál jártam de nem tudtak segíteni. El voltam keseredve. Szerettünk volna kisbabát. Ekkor
elkezdtem járni Bernadetthez kezelèsekre+ csináltam a terápiát, amit javasolt. Szedtem a gyógynövényeket/táplálèkkiegèszítőket illetve a diètát tartottam. Mindig nagyon kedves volt és segítőkész. Kb. 3hónap alatt összejött a baba, azóta 11hetes vagyok és jól viseltem az első trimesztert. ? Nagyon meglepődtem,hog y ilyen gyorsan összejött. Felesleges lombik programra menni ha ilyen termèszetes dolgokkal is összejön a baba. Ezúton is szeretném megköszönni ès hálás vagyok Bernadettnek. Jó szívvel ajánlom mindenkinek.
fsz baba88.jpg
BGabi
2 problémámmal fordultam idén tavasszal Bernadetthez: az egyik, hogy jóformán semmit sem tudtam már megenni, folytonossá váltak ez emésztési panaszaim: puffadás, görcsök, hányinger, hasmenés. Csináltattam ételintol erancia-vizsgálatot, szó szerint minden, amit ettem pozitív eredményt hozott, de az étrendem gyökeres megváltoztatásával sem javultam semmit. Meg voltam győződve, hogy nagyon nagy a baj. Már ott tartottam, hogy beutaltatom magam belgyógyászatra aztán jöjjön aminek jönnie kell... de mivel évekkel ezelőtt már voltam biorezonanciás vizsgálaton, gondoltam adok még egy esélyt magamnak. Jól tettem. Bernadett a mérési eredmények alapján vérvételre küldött, ami alapján kiderült, hogy hisztamin-intoleranciám van. Elkezdtem a diétát (ami tényleg csak odafigyelést és nem mindenről lemondást jelent), szedem a Bernadett által javasolt, 100%-ig természetes kiegészítőket és sokkal jobban vagyok. Végre tudok normálisan enni. A cél pedig, hogy "újratanítsuk" a szervezetemet a hisztamin lebontására. Ez azért fontos, mert ennek a természetes terápiának nem a hagyományos tüneti kezelés a lényege, hanem hogy a bajok gyökerét találjuk meg és szüntessük meg.
A másik problémám nőgyógyászati volt: 14 éves koromban jött meg először (most 41 vagyok) és azóta minden hónapban egy kínszenved és volt megélni a menstruációt. Endometriózist diagnosztizáltak. Iszonyat fájdalmak gyötörtek és akárhány orvosnál jártam csak 2 féle reakciójuk volt: ha szülök gyereket elmúlik vagy, szedjek fogamzásgátlót. A gyógyszerek et ki is próbáltam. 7 félét. Egyiktől rosszabbul voltam mint a másiktól. 5 éve endometriozissa l műtöttek. Nem lett jobb. A 800 mg-os ibuprofén és a dupla görcsoldó se ütött ki (ehelyett szépen lassan alattomosan rongálta tovább az amúgy is rossz emésztésemet...ördögi kör). Bernadett erre a problémára is talált egy gyökeres és természetes megoldást: egy speciális krémmel, kiegészítőkkel és a csapvíz elhagyásával már az első hónapban teljesen fájdalomme ntes volt a menstruációm életemben először. 27 évig senki nem tudott rajtam segíteni és hála Bernadettnek, már nem rettegek attól, hogy megjön és nem tudok aludni, dolgozni, létezni. Kimondhatatlanu l hálás vagyok mindenért.

Patrícia
Egy igazi földre szállt angyal. Felkerestem Bernadettet körülbelül két héttel ezelőtt. Nagyon elvoltam keseredve, nem igazán láttam esélyt arra hogy jobban legyek. Elmondtam neki minden problémámat, észrevételeimet , így ő feltudta mérni az állapotom at, persze ő egyből tudta mi a probléma. Megkaptam tőle a megfelelő vitaminokat, és minden olyan dolgot ami segíthet a gyogyulásban, a menstruációm beállításában. Mindenegyes nap elteltével kezdtem jobban érezni magam, most îgy két hét elteltével azt kell hogy mondjam hogy az első célt elértük, az pedig az volt hogy megjöjjön a menstruációm?
Köszönöm!!! El se tudom mondani mennyire hálás vagyok.

Barbara
Sziasztok!
2018. júliusában voltam először Bernadettnél. 9 sikertelen lombik kísérlet után találtam rá. A 9 próbálkozás alatt nem találták meg az orvosok a megtapadás sikertelenségének okát és az egyéb alternatív módszerek (agykontroll, akupunktúra, pszichológus, stb.) sem segítettek.
Bernadett átnézte leleteimet, újabb vérvételeket kért, és ezek eredményét, valamint a biorezinencia vizsgálatot kielemezve ajánlott kezelést valamint természetes hormonpótlást, természetes kiegészítőket. Ezeket, illetve a táplálkozásra vonatkozó tanácsait betartva 2019. januárban belevágtunk a 10. lombik programba.
Jelenleg a 25. hétben járok, egészséges vegyespáros ikerbabákkal vagyok várandós.
Elmondhatatlanu l hálás vagyok Bernadettnek a segítségért, ezúton is szeretném megköszönni Neki!!!

Anita
Last edited on 2019. 02. 20. 10:53 by Guest
Sziasztok!
Szeretném veletek megosztani a mi sikertörténetünket amit Bernadettnek köszönhetünk.
2016. elején döntöttük úgy a párommal, hogy elérkezett az idő és szeretnénk babát vállalni. Egy év sikertelen próbálkozás után , jött a kétségbeesés, mi lehet a gond miért nem jön a baba? Nőgyógyászom mivel semmi problémát nem talált magas prolaktin szint kivételével, amit hamar kezelni is lehetett meddőségi centrumot javasolt. Nagyon szerettünk volna babát, hát belevágtunk/ nem nagy örömmel/. Az ottani vizsgálatok újabb eredménye az alacsony AMH lett és egy elzáródott petevezeték .
A meddőségi szakorvos lombikot javasolt, ami SIKERTELEN lett, nagyon letörtünk a párommal, hogy hogyan tovább.
Újabb vizsgálatok sorozata / immunológia, kariotipizálás stb./ itt is minden rendben, a siker még sem jön..
Ismét eltelt egy év. Nem láttuk a kiutat ebből a labirintusból, tiltakozott a szervezetem egy újabb lombik ellen és mivel az orvosok sem voltak túl segítőkészek kezdtük feladni a reményt és ekkor 2018 tavaszán találtunk Bernadettre, aki a mi mentő angyalunk lett és akinek örökké hálásak leszünk .
Felkerestük Bernadettet aki átnézve a leleteimet, meg is döbbent, hogy ilyen eredményekkel hogy ajánlottak következő lombikot hisz a magas FSH, alacsony AMH, ovuláció problémák álltak fent, gyulladásban volt a pajzsmirigyem, és egyéb tényezőkke l nagyon kevés esélyem volt, persze ezt az orvosok nem igazán említették meg.
Szerencsére Bernadett segítőkészségének és hozzáértésének hamar meglett a gyümölcse. Betartva Bernadett tanácsait 2 hónap elteltével egyik reggel egy pozitív terhességi tesztel leptem meg a páromat , szinte hihetetlen volt és fel sem fogtuk, hogy ilyen csoda történt velünk és ilyen rövid idő alatt és most itt mozgolódik a pocakomban a mi kis csodánk 
Szóval aki hasonló cipőben jár mint mi, bátran keresse fel Bernadettet , jó szível ajánlom mindenkinek!
Egy boldog várandós kismama
PA baba 2 foto.jpg
Juli
Évek óta tartó, egyre súlyosbodó tüneteim voltak– pl.sűrűn jelentkező, hányásig fokozódó migrén, menstruációs zavarok, hízás, lábdagadás, álmatlans ág – Bernadett Nagyon figyelmesen meghallgatott – nem bagatellizált el egyetlen apró tünetet sem- és biorezonanciás módszerrel mérte fel az állapotom at, ami akkor eléggé kétségbeejtő volt. Életmódbeli tanácsokkal is ellátott valamint kizárólag természetes összetevőjű készítményeket írt fel. Az alaposság jegyében vérvételt is kért, amivel finomítottuk az eredményeket. A javulás azonnal, már három nap múlva érezhető volt. Bernadett 3 igen nehezen kideríthető betegségemre is fényt derített: egy vírus okozta krónikus fáradtság szindrómára, Reverz T3 szindrómára és hisztamin intoleranciára. Ezekkel a hagyományos orvoslás csak nagyon ritkán foglalkozik, ha egyáltalán fény derül rájuk... Ezek kezelése folytán úgy érzem, mintha egy sötét szobában végre valaki felkapcsolta volna villanyt, soha ilyen jól nem éreztem magam. Köszönöm!
B.Zita
Első állapotfe lmérésre 2018 január 17-én érkeztem Bernadetthez, 49 évesen. Nem sokkal ezelőtt a nőgyógyászom egy 35 X 25 mm-es miómát diagnosztizált, ennek kezelésében kértem segítséget. Természetes hormonpótlással, kiegyensúlyozással, és ezt a folyamatot támogató egyéb kiegészítőkkel dolgoztunk, ennek nyomán 3 hónap múlva a mióma mérete 26 X 13 mm-re csökkent.
A 06. 20-án történt nőgyógyászati vizsgálaton az a hír fogadott, hogy „ a göb szerkezete szétesett” , nincs további teendőm vele. Továbbra is rendszeresen megjelenek Bernadettnél állapotfe lmérésen és kezelésen, mivel rengeteg segítséget kapok a változókori hormonegyensúly megtartásához, és emésztési problémáim ügyében is.

Ezúton is hála Bernadett felkészültségéért, türelméért és alaposságáért. Hála azért is, hogy mindezt kizárólag természetes úton-módon teszi.Bernadett Sümegvári
Zitával hormon labor és biorezonancia állapotfe lmérés eredménye alapján indultunk el a terápiával, mely kizárólag hormonrendszerr e ható gyógynövényeket, természetes kiegészítőket és ásványi anyagokat tartalmazott. A hormonális egyensúlytalans ág egyértelműen jelezte, hogy mitől tudott kialakulni a mióma. E mellett átbeszéltük a táplálkozást, melyen Zita szintén sokat változtato tt. Gratulálok az eredményhez :-)

5000 Characters left