Vélemények

Mákszem-Csaba Dóra
Last edited on 2024. 01. 15. 14:34 by Guest
Kedves Bernadett!
Tavalyi év júliusában jártam nálad PCOS+Inzulinrez isztencia miatt.
Nagyon szerettünk volna kisbabát 3 évig kerestük a megoldást hosszú utat jártunk be érte, hiába voltam endokrinologusn ál, nőgyógyásznál egyik sem tudott segíteni...minden hónap egy újabb kudarc volt...
Míg rád nem találtam ?onnantól láttam az utat ami a Babám felé vezet.
És most 16 hetes kismama vagyok. ??
Betartottam a diétát, beszedtem minden vitamint amit ajánlottál, hallgattam rád, és türelmesen vártam.
A vitaminok szedésétől a harmadik hónapban pozitív lett a teszt.
Gyógyszerez ni nem kellett.
Boldog vagyok és nagyon köszönöm, hogy segítettél.
20240103_162632.jpg
Jessica Polyák
Sziasztok!
Szeretném megosztani a tapasztalatom, hogy hátha más is erőt merít és bele mer vágni az életmód váltásba.
2021 juniusában keztém el Bernadetthez járni, mert rengeteg tünet nehezítette a mindennapjaimat . Rohamos elhízás, ekcéma, pattanások a hátamon is , éjszakai izzadás és megébredés, menzesz kimaradás..sorolhatnám..
Labor vizsgalatokon kiderült,hogy progeszteron hiányom van, de eszem ágában nem volt gyógyszeres en kezelni.. tudtam lennie kell más megoldásnak. Ekkor talaltam rám Bernadettre és keztük el a közös munkát. Mindent betartottam amit ajánlott és mára 6 hónap után azt mondhatom, hogy a tüneteim elmúltak, újra menstuálok és 10 kilót fogytam, persze szigorú diétát betartva. De eddig bármit csináltam nemhogy fogytam még híztam is , de most végre van eredménye a diétának.
Szóval folytatom a kezelést es mindenkinek szívből ajánlom Bernadettet és a természetes egészseget.
Köszönöm szépen az eddigi munkádat :)

Szabó Anikó
Anikó
Karácsonyi előtt bukkantam rá Bernadettre, és miután elolvastam mit ír az ösztrogén dominánciáról döbbentem néztem, hogy szinte minden pontja illik rám. Mellcisztáim vannak, amik korábban természetgyógyász segítségével sikeresen visszahúzódtak és eltüntek. Az utóbbi években viszont bármit próbáltam, nem változott semmi. Mikor megkerestem nagyon alaposan átbeszéltünk sok lényeges témát, és azt éreztem "engem lát" és ennek megfelelően javasolta a terápiát is. Két és fél jónap telt el mióta lépésekete tettem az általa javasolt életmódváltásba. Az egyik nem is remélt változás, hogy azóta nem volt migrénem. Tizenéves korom óta kísér a fejfájás, és eddig bármit csináltam, ez csak súlyosbodo tt. A terápia előtt folyton éhes voltam, de a puffadás érzet miatt, még egy falatot se ettem és már azt éreztem, hogy nem fér belém semmi. Mostmár kezdek visszatalálni a saját súlyomhoz, és nincs az állandó éhségérzet, és csoki csokival vágy. Porckopásom is van, és azt hittem emiatt alakult ki az, hogy éjszaka nem tudok aludni. Teljesen felborult az alvásom több, mint mésfél éve. A terápia megkezdése óta ez is kezd helyeállni. Mély és pihentető alvásaim vannak. Nem hullik a hajam és a cisztáim is el kezdtek átalakuln i. Olyan érzés, mintha összekucoro dtak volna. Formásabbak és elkülönülnek. Végre jó irányba van változás. Jól érzem magam. Nagyon hálás vagyok, hogy rátaláltam. Csak ajánlani tudom. Köszönöm, hogy vagy :)

Hilda
Last edited on 2020. 07. 27. 11:16 by Guest
Szia Bernadett!
Már nagyon régóta tervezem levelem megírását.
Az általad "előírt"életmód váltást szemelőtt tartva (étkezés + mozgás +terápiás készítmények szedése. ) Meghozták a várt eredményt...
Köszönöm a ehhez vezető segítő tudásod hálás vagyok érte :-)
Engedd meg, hogy megoszam veled 2020.márciusában anya lettem!
Az eddigi legcsodásabb és legteljesebb érzés amit átélhettem kisfiam született.
Fotó csatolva :-)
IMG_20200619_172757 168.jpg
Bernadett Sümegvári
Hilda 2018 nyarán, mikor elkezdett hozzám járni az állapotfe lmérés, tünetek elemzése, és a laborjai alapján Ösztrogén dominanciát, Hisztamin intoleranciát, Mellékvese fáradtságot, és Inzulinreziszte nciát állapítottam meg nála, amire elkezdtük az életmódváltást, és a javasolt terápiát. Sok mindennel kellett foglalkoznunk, de Hilda szépen mindent betartott, és rá egy évre, ahogy rendeződtek a hormonjai, szervezete állapota, meg is lett az eredménye :-) Nagyon cuki kisfiad, köszönöm a fotót is róla :-)
Gratulálok Nektek és sok boldogságot kívánok! Bernadett

Brigi
4 hónapos menstruáció kimaradás és ennek következményeiként kialakuló intenzív tünetegyüttes miatt kerestem fel Bernadettet.
Közel 2 éve volt már problémám a menstruációmmal, melyet gyógyszerek kel próbált a nőgyógyászom kezelni sikertelenül.
42 évesen nem szerettem volna beletörődni a "korai klímax" állapotába, nem beszélve arról, hogy az ezzel járó tünetek (menstruáció elmaradása, idegesség, hasi hízás, emésztési problémák, erős szívdobogás) megkeserítették a mindennapjaimat .
Bernadett által javasolt táplálékkiegészítők, táplálkozási tanácsok, csapvíz elhagyása eredményeként, 3 hét után jelentkezett a menstruációm. Sokkal jobban vagyok, a tüneteim eltűntek. :) Folytatjuk tovább a terápiát az állapotom stabilizálódása érdekében.
Szívből ajánlom Őt mindenkinek!
Nagyon hálás vagyok a kedvességedért és a természetes gyógymódért!
Nagyon köszönöm Bernadett!

Brigi

Szilvi
Last edited on 2020. 01. 23. 13:56 by Guest
Nőgyógyászati probléma (IR+PCOs) miatt kerestem fel Bernadettet. Tünetem az volt ,hogy èvek óta szinte 3 hètig tartott a menstruációm. Rengeteg orvos+természetgyógyásznál jártam de nem tudtak segíteni. El voltam keseredve. Szerettünk volna kisbabát. Ekkor e
Elkezdtem járni Bernadetthez kezelésekre+ csináltam a terápiát, amit javasolt. Szedtem a gyógynövényeket/táplálèkkiegèszítőket illetve a diètát tartottam, amit javasolt. Mindig nagyon kedves volt és segítőkész. Kb. 3hónap alatt összejött a baba, és jól viseltem az első trimesztert. Nagyon meglepődtem,hog y ilyen gyorsan összejött. Felesleges lombik programra menni ha ilyen termèszetes dolgokkal is összejön a baba. Ezúton is szeretném megköszönni ès hálás vagyok Bernadettnek. Jó szívvel ajánlom mindenkinek.
baba szilvi.jpg
J.Betti
Fiatal lány korom óta küzdöttem az egyre elviselhetetlen ebbé váló menstruációs görcsökkel, derékfájdalomma l. Menstruáció alatt még bélfájdalom is gyötört, és hasmenésem volt.
30 éves koromra meg is lett a diagnózis, endometriózisom van, egy kis inzulinreziszte nciával megspékelve. A műtét volt orvosilag az egyetlen megoldás, azzal a kockázattal hogy nem tudják mit kell majd eltávolítani, mert ez csak a műtét közben derült volna ki. A másik orvosi tanács az volt, hogy legyek gyorsan terhes, és azzal a hormonális változással majd az endo is javul.  Hát köszi...Mivel az orvosi segítség nem tűnt számomra útnak, lázas keresésbe fogtam, így találtam meg Bernadettet, az ő honlapját. Átbeszéltük a táplálkozásomat, mit kell változtatn om,  az alvásom, stressz-szintem, mellékvesém állapotát, és komplett terápiát javasolt természetes hatóanyagokk al, gyógynövényekkel. Viszonylag gyorsan, már 2 hónap után éreztem változást, a fájdalmam csökkent., és több energiám is lett. 9 hónap terápia után már nyoma sincs fájdalomna k, mondhatni kicserélődtem.  Nőgyógyász is kontrollált azóta, és meglepően tapasztalta a változásokat :-) Hála az égnek és Bernadettnek ma már nem kell fájdalomcs illapítót bevennem a menstruációhoz, és a műtétre sem került sor. Köszönöm! Ha te is hasonló problémával küzdesz, ne habozz  még időben felkeresni őt!

Szilvi
Last edited on 2019. 09. 30. 13:37 by Guest
Nőgyógyászati problèma (IR+PCO) miatt kerestem fel Bernadettet. Tünetem az volt ,hogy èvek óta szinte 3hètig tartott a menstruációm. Rengeteg orvos+termeszet gyógyásznál jártam de nem tudtak segíteni. El voltam keseredve. Szerettünk volna kisbabát. Ekkor
elkezdtem járni Bernadetthez kezelèsekre+ csináltam a terápiát, amit javasolt. Szedtem a gyógynövényeket/táplálèkkiegèszítőket illetve a diètát tartottam. Mindig nagyon kedves volt és segítőkész. Kb. 3hónap alatt összejött a baba, azóta 11hetes vagyok és jól viseltem az első trimesztert. ? Nagyon meglepődtem,hog y ilyen gyorsan összejött. Felesleges lombik programra menni ha ilyen termèszetes dolgokkal is összejön a baba. Ezúton is szeretném megköszönni ès hálás vagyok Bernadettnek. Jó szívvel ajánlom mindenkinek.
fsz baba88.jpg
BGabi
2 problémámmal fordultam idén tavasszal Bernadetthez: az egyik, hogy jóformán semmit sem tudtam már megenni, folytonossá váltak ez emésztési panaszaim: puffadás, görcsök, hányinger, hasmenés. Csináltattam ételintol erancia-vizsgálatot, szó szerint minden, amit ettem pozitív eredményt hozott, de az étrendem gyökeres megváltoztatásával sem javultam semmit. Meg voltam győződve, hogy nagyon nagy a baj. Már ott tartottam, hogy beutaltatom magam belgyógyászatra aztán jöjjön aminek jönnie kell... de mivel évekkel ezelőtt már voltam biorezonanciás vizsgálaton, gondoltam adok még egy esélyt magamnak. Jól tettem. Bernadett a mérési eredmények alapján vérvételre küldött, ami alapján kiderült, hogy hisztamin-intoleranciám van. Elkezdtem a diétát (ami tényleg csak odafigyelést és nem mindenről lemondást jelent), szedem a Bernadett által javasolt, 100%-ig természetes kiegészítőket és sokkal jobban vagyok. Végre tudok normálisan enni. A cél pedig, hogy "újratanítsuk" a szervezetemet a hisztamin lebontására. Ez azért fontos, mert ennek a természetes terápiának nem a hagyományos tüneti kezelés a lényege, hanem hogy a bajok gyökerét találjuk meg és szüntessük meg.
A másik problémám nőgyógyászati volt: 14 éves koromban jött meg először (most 41 vagyok) és azóta minden hónapban egy kínszenved és volt megélni a menstruációt. Endometriózist diagnosztizáltak. Iszonyat fájdalmak gyötörtek és akárhány orvosnál jártam csak 2 féle reakciójuk volt: ha szülök gyereket elmúlik vagy, szedjek fogamzásgátlót. A gyógyszerek et ki is próbáltam. 7 félét. Egyiktől rosszabbul voltam mint a másiktól. 5 éve endometriozissa l műtöttek. Nem lett jobb. A 800 mg-os ibuprofén és a dupla görcsoldó se ütött ki (ehelyett szépen lassan alattomosan rongálta tovább az amúgy is rossz emésztésemet...ördögi kör). Bernadett erre a problémára is talált egy gyökeres és természetes megoldást: egy speciális krémmel, kiegészítőkkel és a csapvíz elhagyásával már az első hónapban teljesen fájdalomme ntes volt a menstruációm életemben először. 27 évig senki nem tudott rajtam segíteni és hála Bernadettnek, már nem rettegek attól, hogy megjön és nem tudok aludni, dolgozni, létezni. Kimondhatatlanu l hálás vagyok mindenért.

5000 Characters left